Slide 1

Projecten waar Devjet aan gewerkt heeft.

Biostream International, Doetinchem

Voor Biostream International is een systeem ontwikkeld voor de aansturing van hun bio-reactoren. Biostream wilde voor de door hunzelf ontwikkelde bio-reactoren een softwaresysteem laten ontwikkelen dat de pompen, kleppen, leidingen en meetapparatuur zou kunnen aansturen en uitlezen.
In nauwe samenwerking met Biostream en hun toeleveranciers is hiervoor een systeem gemaakt dat gebruiksvriendelijk was, draaide op alle soorten tablets en pc’s en dat alle functies die de laboranten wensen automatisch kan uitvoeren. Denk hierbij aan het openen van leidingen op vastgestelde tijden, het openen of sluiten van kleppen als bepaalde waardes een vooraf ingestelde grens overschreden en het bijhouden en presenteren van allerlei soorten data die uit de meetinstrumenten in de bioreactor komen.

Navigad, Amsterdam

Door een start-up in Amsterdam is een systeem besteld dat in staat is om online radioreclames te segmenteren op demografische doelgroepen. Waarbij traditionele radio-advertenties door adverteerders besteld worden bij de radiostations zelf, heeft Navigad een systeem op de markt gebracht dat op basis van bepaalde demografische kenmerken (locatie, tijdstip, beluisterd muziekgenre en afhankelijk van de beschikbare informatie geslacht en leeftijd), de reclames kan laten beluisteren door de gewenste doelgroep. Voor adverteerders is er een ‘adverteerdersportaal’ ontwikkeld waarbij de advertentieruimte niet meer ingekocht wordt op basis van een aantal reclameminuten bij een bepaald radiostation, maar op basis van de genoemde geografische kenmerken. De ingekochte spots worden vervolgens naar de aangesloten radiostations verdeeld en daar op de juiste tijdstippen aan de juiste doelgroep aangeboden.

Unitechat, Utrecht

Unitechat verkocht Chat applicaties voor websites. Deze chat applicatie, samen met de backend voor de administratieve afhandeling, is in een paar maanden gebouwd door een klein team van Devjet. De chat applicatie werd in heel Europa en in Turkije veel gebruikt door webshops en MKB bedrijven.

Giant Leap Technologies, Amsterdam

Giant Leap levert apparatuur voor het op afstand monitoren en beheren van warmtekracht installaties. Deze apparatuur diende van additionele software voorzien te worden. Een belangrijk onderdeel van de software was het beheren van gebruikersrechten: Gebruikers mogen alleen die machines beheren waarvoor ze geautoriseerd zijn. Verder is er functionaliteit toegevoegd om de instellingen van een machine op te slaan en te laden en worden er statistische gegevens opgeslagen.

De Ridder, weeg en afrekensystemen

De Ridder beheerde de afrekensystemen van een keten van lokale supermarkten. De kassa’s in de supermarkten waren echter niet verbonden met het centrale systeem op het hoofdkantoor. Aan het eind van de dag werden de transactiebestanden per mail naar het hoofdkantoor verstuurd om daar ingelezen te worden. Dit niet inefficiënte communicatie systeem is door ons geautomatiseerd. Alle bestanden worden nu automatisch verstuurd en ingelezen, hetgeen werk bespaart en fouten voorkomt.

Commerceradar, Amsterdam

Een start-up uit Amsterdam wilde een systeem laten bouwen dat op basis van geografische locatie de aanbiedingen van de dichtstbijzijnde fysieke winkels kon laten zien. Voor de aangesloten winkels is een portaal gebouwd waar ze hun aanbiedingen op konden plaatsten en voor de consument is er een Android en iOS app gebouwd. De app toont alle aanbiedingen van alle winkels in een bepaalde instelbare straal.