Slide 1

Wij bieden professionaliteit en flexibiliteit tegen aantrekkelijke tarieven.

Wij bieden professionaliteit en continuïteit tegen aantrekkelijke tarieven

De kosten

Als u alle kosten van een eigen ontwikkelteam afzet tegen het uitbesteden van uw projecten bij Devjet zult u zien dat het al heel snel aantrekkelijk is ten opzichte van zelf een een team aan te nemen.

Rekenvoorbeeld:

Kosten in Nederland

Een ervaren programmeur die bij u in vaste dienst is, kost ongeveer 4500 Euro bruto per 5maand. Daar komen dan nog kosten bij zoals pensioen, een lease-auto of reiskostenvergoeding en een 13e maand of bonus. Daarnaast betaalt u werkgeverslasten en 8% vakantietoeslag. U heeft kantoorruimte nodig en u moet investeren in computers en software. Wellicht dat u ook nog kosten moet maken voor werving en selectie. De totale kosten bedragen al snel 80.000 Euro per jaar

Bij een 36 urige werkweek en na aftrek van vakantiedagen, ziekte en scholing blijven er ongeveer 1350 productieve uren over.

Als u alles bij elkaar optelt zijn de kosten voor een programmeur die bij u in dienst is ongeveer 60 Euro per uur.

Kiest u ervoor om een freelancer in te huren dan lopen de kosten al snel op tot 90 Euro per uur voor een ervaren Java programmeur.

Kosten bij Devjet

Bij Devjet kost een ervaren Java of Angular programmeur 55 Euro per uur. Een medior Java of Angular programmeur kost 45 Euro per uur.

Dit is al snel voordeliger dan zelf een programmeur aannemen. Alleen de uren die daadwerkelijk aan een project zijn besteed worden in rekening gebracht. Er zijn geen kosten voor vakanties, opleiding, software, hardware, reistijd etc. Doordat er altijd minimaal 2 programmeurs van Devjet kennis hebben van uw project is de continuïteit gegarandeerd. Daarnaast hebben wij al veel projecten gedaan en kunnen we putten uit een brede bibliotheek van componenten waardoor het ontwikkelproces efficiënt gedaan kan worden.

Voordelen Devjet

Kosten efficient

Het prijspeil in de Oekraine ligt op een lager niveau dan Nederland. Hierdoor zijn onze onze kosten lager en kunnen we projecten op een prijsvriendelijke manier uitvoeren.

Coordinatie vanuit Nederland

De aansturing en coördinatie doen we altijd vanuit Nederland. Hiermee voorkomen we communicatie problemen door cultuurverschillen.

Gegarandeerde continuiteit

We hebben een eigen kantoor in de Oekraïne met medewerkers die in vaste dienst zijn bij Devjet. Hiermee kunnen we u altijd continuïteit bieden. Wij zorgen ervoor dat er altijd minimaal 2 ontwikkelaars aan een project werken om te voorkomen dat alle kennis bij 1 persoon komt te liggen.

Ervaren ontwikkelaars

In de Oekraïne staan uitstekende universiteiten die zeer goed opgeleide IT studenten afleveren.

Wij werken samen met de universiteit van Zaporizja. De meeste van onze huidige werknemers zijn hier afgestudeerd en hebben vaak al stage bij ons gelopen.